Op zoek naar doelgroepenvervoer limburg?

 
doelgroepenvervoer limburg
Doelgroepenvervoer.
U bevindt zich hier: Home Wonen en leven Vraagwijzer Decentralisaties sociaal domein WMO Doelgroepenvervoer. Reageer op deze pagina. Vertaal deze pagina. Omnibuzz regelt het Wmo-vervoer in Limburg. Sinds 11 december 2016 regelt Omnibuzz namens 32 Limburgse gemeenten het doelgroepenvervoer in het kader van de Wmo.
dansschool
Doelgroepenvervoer Limburg gegund aan 8 Limburgse bedrijven.
De aanbesteding loopt gelijk met de fasering van het groeimodel dat er toe moet leiden dat Omnibuzz uitgroeit tot een volwaardige gemeentelijke mobiliteitscentrale die al het doelgroepenvervoer in Limburg co├Ârdineert en plant. Omnibuzz gaat vanaf 11 december 2016 het doelgroepenvervoer in Limburg en de daarbij behorende mobiliteitscentrale uitvoeren.
geld
Publieke regiecentrale voor doelgroepenvervoer Limburg TaxiPro.
Op 10 december 2016 loopt de concessie voor het openbaar vervoer OV en doelgroepenvervoer in Limburg af. De provincie Limburg besteedt het OV aan; Wmo-regiotaxivervoer wordt niet meer door de provincie aanbesteed. Gemeenten zijn dus zelf verantwoordelijk voor de aanbesteding van dit doelgroepenvervoer.
geld lenen
Toekomst doelgroepenvervoer Limburg.
De 32 gemeenten gaan samenwerken in de GR Omnibuzz om gezamenlijk uitvoering te geven aan het doelgroepenvervoer binnen de provincie Limburg. De gemeenten willen zoveel mogelijk samenwerken in het doelgroepenvervoer en brengen de uitvoering onder bij Omnibuzz. Toekomstbestendig en toegankelijk.
Limburgse gemeenten begonnen met gezamenlijke opzet doelgroepenvervoer TaxiPro.
De gemeenten in Limburg willen zo veel mogelijk samenwerken in het doelgroepenvervoer en brengen de uitvoering onder bij Omnibuzz. Ze gaan daarom gezamenlijk de aanbesteding starten voor het uitvoeren van doelgroepenvervoer. De invoering van het doelgroepenvervoer gaat gefaseerd verlopen. Dat is nodig omdat er uiteindelijk meerdere vervoersvormen in Omnibuzz terechtkomen.
Doelgroepenvervoer Limburg gegund Nieuwsoverzicht Bekendmakingen, publicaties, regelgeving Bestuur Organisatie Gemeente Gennep.
Zoeken Zoeken Zoek. Doelgroepenvervoer Limburg gegund. Home Bestuur Organisatie Bekendmakingen, publicaties, regelgeving Nieuwsoverzicht Doelgroepenvervoer Limburg gegund. Dit item is verlopen op 14-12-2016. Vanaf 11 december 2016 gaat Taxi van Dijk B.V. namens Omnibuzz het doelgroepenvervoer in de regio Venray uitvoeren.
Aanbesteding doelgroepenvervoer Limburg Algemeen Bekendmakingen De Gemeente Gemeente Schinnen.
Ga direct naar de portal navigatie. Home De Gemeente Bekendmakingen Algemeen Aanbesteding doelgroepenvervoer Limburg. Aanbesteding doelgroepenvervoer Limburg. Dit item is verlopen op 30-09-2016. Het bestuur van Omnibuzz heeft op 17 juni besloten de aanbesteding van het Wmo-vervoer te publiceren op www.tenderned.nl.
Doelgroepenvervoer Zorg en samenleven Wonen en Leven Gemeente Roerdalen.
Sinds 11 december 2016 verzorgt Omnibuzz het doelgroepenvervoer voor de gemeente Roerdalen. Omnibuzz is een gemeenschappelijke regeling van 32 Limburgse gemeenten. Wat zijn de taken van Omnibuzz? Omnibuzz vervoert klanten met een Wmo-indicatie. Omnibuzz zorgt voor het vervoer, de vervoerspas, het goed functioneren van de taxipoints en de afhandeling van eventuele klachten. Daarnaast controleert Omnibuzz de uitvoering van het vervoer voor 32 gemeenten in Limburg.

Contacteer ons