Resultaten voor jongens van boven

 
jongens van boven
De Jongens van Boven 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
De nieuwe website van Sensation, dat behoort tot s werelds bekendste dancefeesten, is gemaakt door een Venrays bedrijfje. Creatief directeur Roel Creemers van De Jongens Van Boven spreekt van een eervolle opdracht. Het laatste nieuws in je mailbox. Het emailbericht is verzonden.
dakwerker
home De Jongens van Boven.
De Jongens van Boven is een creatieve interactieve ontwerp en ontwikkelstudio. De Jongens zijn gespecialiseerd op het gebied van interactieve communicatie. Spelen, ontdekken en leren zijn daarbij het uitgangspunt en interactie het middel waarmee doelstellingen van opdrachtgevers uit binnen en buitenland worden bereikt.
backlink
Veiligheidscontrole nodig.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook.
goedkoop lenen
De Jongens van Boven aan tafel bij Venray in Bedrijf YouTube.
De Jongens van Boven aan tafel bij Venray in Bedrijf. De Jongens van Boven. Unsubscribe from De Jongens van Boven? Subscribe Subscribed Unsubscribe 20. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video?
Behance.
De Jongens van Boven werken voor Sensation en multinationals. Roel Creemers: Claim your fame WijLimburg. Facebook. LinkedIn.
Afgestudeerd grafisch en multimedia vormgever MBO Grafisch Lyceum Eindhoven en Interaction designer European Media Master of Arts Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Direct na mijn studies begonnen als zzper en sindsdien eigenaar van MediaCare en medeeigenaar. van De Jongens van Boven.

Contacteer ons