Zoeken naar jongens van boven

 
jongens van boven
home De Jongens van Boven.
De Jongens van Boven is een creatieve interactieve ontwerp en ontwikkelstudio. De Jongens zijn gespecialiseerd op het gebied van interactieve communicatie. Spelen, ontdekken en leren zijn daarbij het uitgangspunt en interactie het middel waarmee doelstellingen van opdrachtgevers uit binnen en buitenland worden bereikt.
yoast
De Jongens van Boven werken voor Sensation en multinationals. Roel Creemers: Claim your fame WijLimburg. Facebook. LinkedIn.
Afgestudeerd grafisch en multimedia vormgever MBO Grafisch Lyceum Eindhoven en Interaction designer European Media Master of Arts Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Direct na mijn studies begonnen als zzper en sindsdien eigenaar van MediaCare en medeeigenaar. van De Jongens van Boven.
dansschool
Behance.
boekhouder aalst
Huurpand van De Jongens van Boven lelijk beklad Omroep Venray.
Omdat de leus op het pand niet alleen een vernieling is aan het pand, dat onder andere door De Jongens van Boven gehuurd wordt, maar ook schade toebrengt aan de naam van De Jongens van Boven en die van hun klanten is er aangifte gedaan voor vernieling, smaad en laster.
De Jongens van Boven 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
De nieuwe website van Sensation, dat behoort tot s werelds bekendste dancefeesten, is gemaakt door een Venrays bedrijfje. Creatief directeur Roel Creemers van De Jongens Van Boven spreekt van een eervolle opdracht. Het laatste nieuws in je mailbox. Het emailbericht is verzonden.

Contacteer ons