Meer resultaten voor gemeente haar

 
gemeente haar
Hoe komt de gemeente aan haar geld? de gemeente.
Het Rijk mag wél een begrotingstekort hebben en dus meer uitgeven dan er binnenkomt. Wat doet de gemeente? Wie doet wat binnen de gemeente? Waar gaan de gemeenteraadsverkiezingen over? Hoe komt de gemeente aan haar geld? Waarom verschillen gemeenten? Heb je een vraag aan jouw eigen gemeente, kijk bij Mijn gemeente.
social return
Amsterdam en haar / zijn grachten Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Stad is bijvoorbeeld mannelijk en vrouwelijk en heeft dus twee verwijzingsmogelijkheden, gemeente is vrouwelijk. Dorp en land zijn onzijdig; dan blijven de verwijswoorden dus het en zijn. De gemeente Zoetermeer wil haar ambtenaren graag een royaal kerstpakket geven, maar ze heeft er niet genoeg geld voor.
rijschool almere
Hoe deze gemeente haar digitale dienstverlening in 6 stappen aanpakte Frankwatching.
Op een druilerige dinsdagmiddag in 2013 zakte Jeske van der Heijden, manager Dienstverlening van de gemeente Molensloot, met gesloten ogen onderuit in haar bureaustoel. Ze hadden de dienstverlening en hun kanalen ingericht op basis van wat ze dachten dat de inwoners en bedrijven nodig hadden.
lijst
Haar / zijn Venetië en gondels.
Als de naam van een stad, gemeente, land of werelddeel wordt gebruikt in combinatie met een woord als stad, gemeente, land of werelddeel, richt het bezittelijk voornaamwoord zich naar dat woord. Zo is het het land Suriname en zijn inwoners land is een onzijdig woord, maar de gemeente Breda en haar inwoners het woord gemeente is vrouwelijk.
Airbnb
Wat doet de gemeente? de gemeente.
Of informeer bij je gemeente of je subsidie kunt krijgen. Wie doet wat binnen de gemeente? Hoe komt de gemeente aan haar geld? Waarom verschillen gemeenten? Nieuwe taken naar de gemeente. Wat doet de gemeente? Wie doet wat binnen de gemeente?
Onze Taal on Twitter: Gemeente' is vrouwelijk woord; verwijswoorden: zij en haar. Gemeenteraad is mannelijk: hij, hem, zijn. http//t.co/UywsGwXRft.:
Follow Follow @ onzetaal Following Following @ onzetaal Unfollow Unfollow @ onzetaal Blocked Blocked @ onzetaal Unblock Unblock @ onzetaal Pending Pending follow request from @ onzetaal Cancel Cancel your follow request to @ onzetaal. Copy link to Tweet. Gemeente is vrouwelijk woord; verwijswoorden: zij en haar.
zijn / haar taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Als we de naam van een bedrijf of van een stad, land of werelddeel door een soortnaam laten voorafgaan, richt het bezittelijk voornaamwoord zich naar dat woord. De gemeente Londerzeel eert daarmee haar beroemde inwoner. gemeente is een vrouwelijk woord.
Home Gemeente Haarlem.
Ook kinderen zijn van harte welkom op het Kinderfestival in het Florapark. Vrijdag 30 maart en maandag 2 april is de gemeente gesloten vanwege Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Ook is de gemeente die dagen telefonisch niet bereikbaar. Dit jaar is de eerste editie van de Haarlem Jazz More Winter Editie in combinatie met de Kerstsamenzang.
Onder welke omstandigheden kan de gemeente haar proceskosten als schade van particulieren vergoed krijgen? VNG.
Dit forfaitair tarief dekt de werkelijke advocaatkosten veelal niet, waardoor de gemeente haar proceskosten meestal niet volledig vergoed zal krijgen. In uitzonderingsgevallen wijst de civiele rechter wel eens de werkelijke advocaatkosten toe. Dan gaat het meestal om misbruik van procesrecht.
Taken van een gemeente Gemeenten Rijksoverheid.nl.
Het maken van die keuzes is de belangrijkste taak van het gemeentebestuur. Daarnaast voert de gemeente ook veel landelijke wetten uit. Zo moet elke gemeente paspoorten en identiteitskaarten uitgeven aan haar inwoners. Taken van gemeenten. Een gemeente heeft veel verschillende taken.

Contacteer ons