Resultaten voor nima fm

 
nima fm
nima Wikipedia.
Magic, OmroepGennep, MOS Radio, Nima, NimaRTV. Nima, later veranderd in Omroep Maasduinen was de lokale omroep van de Nederlandse gemeente Gennep provincie Limburg. De zender verzorgde radio-uitzendingen via de ether en de kabel onder de naam nima fm en verzorgt tevens televisie uitzendingen via de kabel onder de naam nima tv.
template
Radio Nima FM over het huwelijk.
Radio Nima FM over het huwelijk. Op zaterdag 17 mei had Radio Nima FM uit Gennep een thema-uitzending over het huwelijk. Als gediplomeerde weddingplanner van de BPWN mocht ik in de uitzending vertellen over mijn ervaringen met bruiloften, tips geven over de planning en natuurlijk kwam ook de leukste cadeaubox voor bruidsparen nog even aan bod.
3 maanden
Nima FM Nederland Nederlandseradio.nl.
NPO Radio 2 92.6 FM 92.6 FM. Ujala Radio 90.1 FM 90.1 FM. Sky Radio LoveSongs 999.11 FM. Wild FM 93.6 FM 93.6 FM. Freez FM 98.7 FM 98.7 FM. 538 Top 40 Radio 999.03 FM. FunX 96.1 FM 96.1 FM.
https://www.vest.nl/
Omroep NIMA staat op omvallen Maasduinen Centraal.
U ondersteunt daarmee deze vrijwilligersorganisatie en daarvoor verzorgen zij voor u een jaar lang mooie uitzendingen op radio en tv en houden u op de hoogte via nima.nu en de tekst-tv. Nima hoopt u snel als vriend te mogen begroeten want zonder vrienden kan Nima niet bestaan!
Nima FM Live Online Radio.
Nima FM is a one of the most famous online radio station on Netherlands. Nima FM broadcast various kind of latest news, pop etc program. Nima FM official website address is www.nimartv.nu. Please wait for 10-20 seconds Radio is Loading.
Radio frequentie Nima FM vinden?
Op deze pagina vindt u alle radiofrequenties van Nima FM. Mocht de radiofrequenties van Nima FM niet meer actueel zijn of wilt u graag gemeentes of frequenties toevoegen, neem contact met ons op via het radio-frequenties.nl contactformulier en wij zullen de radiofrequenties of gemeentes zo snel mogelijk toevoegen.
nimaFM Nima FM Free Listening on SoundCloud.
published on 2012/04/07 151708: 0000 Bibs Radio 30-12-2011 in gesprek met Roy Kamps Doe een wens vertel t Bibs by nimaFM. published on 2012/01/07 093644: 0000 Bibs Radio 30-12-2011 in gesprek met Paul Sinel VV Heijen 4 Coach by nimaFM.
Nima FM ook nu digitaal te ontvangen Pieter Janssen Media-Consultant.
Het aantal luisteraars van nimafm zal nu ook flink toenemen. Het uitzendgebied van nima is in twee jaar tijd zo ver uitgebreid dat behalve de inwoners van de gemeente Gennep ook de inwoners van de gemeenten Bergen, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo, en Venray de uitzendingen kunnen volgen. Daarnaast zijn de uitzendingen ook terug te zien en te horen via www.nima.nu. Uiteraard blijft nimafm haar uitzendingen ook gewoon verzorgen via de ether 107.9 FM en via de kabel 87.5 FM.
Nieuwe omroep Mook en Heumen Radioforum.nl.
Mensen nemen met bosjes afscheid van de luisteraar in de krant, ivm onvrede binnen de omroep. Dit maakt naar de buitenwereld wel een stabiele indruk van deze omroep Als dit dan het begin van nima FM in de gemeente M M moet worden.

Contacteer ons