Op zoek naar regiotaxi limburg klantenservice?

 
regiotaxi limburg klantenservice
Home Omnibuzz, maatwerk in vervoer.
Doe u zelf en ons een plezier en sla het nieuwe telefoonnummer van de Klantenservice 0900 33 10 550 op in uw voorkeurnummers. Verwijder eventuele andere nummers die u van Omnibuzz of Regiotaxi Limburg heeft van voor de nieuwe organisatie.
luchthaventransport limburg
Regiotaxi vanaf 11 december uitgevoerd door Omnibuzz Nieuwsoverzicht Bekendmakingen, publicaties, regelgeving Bestuur Organisatie Gemeente Gennep.
Tot 11 december 2016 is het mogelijk om met een vervoerspas van Regiotaxi Limburg gratis en onbeperkt gebruik te maken van het Openbaar Vervoer OV van Veolia. Vanaf 11 december 2016 komt dit te vervallen. Het is dan dus niet meer mogelijk om met een pas voor de regiotaxi gratis te reizen met het OV. U betaalt dan hetzelfde tarief als de overige gebruikers van het OV. Omnibuzz informeert alle huidige bekende pashouders van de Regiotaxi persoonlijk over de wijzigingen. Kijk voor meer informatie op www.omnibuzz.nl of op www.doelgroepenvervoerlimburg.nl. Heeft u nog vragen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice van Omnibuzz, van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.
ing
Contact Omnibuzz, maatwerk in vervoer.
Gebruik het contactformulier aub niet om ritten te reserveren of te annuleren. Het formulier wordt in behandeling genomen door de Klantenservice in plaats van ritreservering, waardoor uw bericht onnodig vertraging oploopt. U heeft geen pasnummer ingevuld. Vul uw naam in.
Limousine
Omnibuzz regelt Wmo-vervoer in Limburg Gemeente Maastricht. Omnibuzz regelt Wmo-vervoer in Limburg Gemeente Maastricht.
1 december 2016. Vanaf 11 december verzorgt Omnibuzz namens 32 Limburgse gemeenten het vervoer op maat. Omnibuzz is de opvolger van Regiotaxi. De afgelopen weken hebben alle klanten van Omnibuzz en Regiotaxi Limburg informatie ontvangen over het regiotaxivervoer vanaf 11 december.
Wie moet ik bellen om een rit te reserveren of een klacht in te dienen Omnibuzz, maatwerk in vervoer.
Doe u zelf en ons een plezier en sla het nieuwe telefoonnummer van de Klantenservice 0900 33 10 550 op in uw voorkeurnummers. Verwijder eventuele andere nummers die u van Omnibuzz of Regiotaxi Limburg heeft van voor de nieuwe organisatie.
Doelgroepenvervoer.
Er verandert niets. Omnibuzz beschikt over de klantgegevens van alle klanten die op 10 december 2016 met Regiotaxi in Limburg konden reizen, over uw speciale vervoersindicaties, geregistreerde hulpmiddelen, begeleiders en vaste ritten. Er verandert voor u dus niets, alles loopt door zoals u gewend bent.
0900-0699 Regiotaxi Limburg alternatief voor 0900-DUUR.
Omnibuzz regelt het Wmo-vervoer in Limburg.
Omnibuzz regelt het Wmo-vervoer in Limburg. Omnibuzz verzorgt namens 32 Limburgse gemeenten het doelgroepenvervoer in het kader van de Wmo. Omnibuzz is de opvolger van Regiotaxi. Omnibuzz zorgt voor uw vervoer, uw vervoerspas, het goed functioneren van de taxipoints en de afhandeling van eventuele klachten.
Omnibuzz Maastricht-Helpt.
zorg voor het maken van uw vervoerspas, het goed functioneren van de Taxipoints en het aannemen van uw klachten over Regiotaxi Limburg. Daarnaast controleert Omnibuzz de uitvoering van het vervoer van Regiotaxi Limburg voor de gemeenten in het Heuvelland en de Westelijke Mijnstreek. Heeft u een vraag over tarieven, begeleiding, over uw pas of over rekeningrijden, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Contacteer ons