Zoeken naar regiotaxi limburg telefoonnummer

 
regiotaxi limburg telefoonnummer
Home Omnibuzz, maatwerk in vervoer.
Doe u zelf en ons een plezier en sla het nieuwe telefoonnummer van de Klantenservice 0900 33 10 550 op in uw voorkeurnummers. Verwijder eventuele andere nummers die u van Omnibuzz of Regiotaxi Limburg heeft van voor de nieuwe organisatie.
geld lenen
Regiotaxi vanaf 11 december uitgevoerd door Omnibuzz Nieuwsoverzicht Bekendmakingen, publicaties, regelgeving Bestuur Organisatie Gemeente Gennep.
Vanaf 11 december 2016 kunt u voor de reservering van regiotaxi-ritten terecht bij Omnibuzz via de website www.omnibuzz.nl of telefoonnummer 0900 06 99. Het telefoonnummer voor de ritreservering blijft dus hetzelfde. Pashouders ontvangen voorlopig géén nieuwe regiotaxipas. U kunt uw huidige pas dus blijven gebruiken. Ook het tarief dat u betaalt voor uw regiotaxivervoer blijft voorlopig ongewijzigd. Geen gratis Openbaar Vervoer meer. Tot 11 december 2016 is het mogelijk om met een vervoerspas van Regiotaxi Limburg gratis en onbeperkt gebruik te maken van het Openbaar Vervoer OV van Veolia.
lenen
Rit reserveren.
Vul aub uw adresgegevens in. Vul aub de postcode in. Vul aub de plaatsnaam in. Dit is geen geldig telefoonnummer. Vul aub een geldig e-mail adres in. E-Mail ter verificatie. Het ingevoerde e-mail adres is niet hetzelfde als bovenstaand e-mailadres.
Limousine
Doelgroepenvervoer.
Alle klanten zowel van Omnibuzz als Regiotaxi Limburg hebben persoonlijk informatie ontvangen over het regiotaxivervoer vanaf 11 december 2016. Via de post heeft u een nieuwsbrief en een informatiefolder ontvangen. Meer informatie vindt u ook op www.omnibuzz.nl. Op de website van Omnibuzz kunt u ook de digitale nieuwsbrief vinden die Omnibuzz maakt over het doelgroepenvervoer. Zie deze pagina. Ritten reserveren, ritten annuleren, te laat meldingen, informatie over geboekte ritten. Maandag t/m donderdag: tussen 06.00 24.00 uur. Op vrijdag en zaterdag: tussen 06.00 02.00 uur. Op zondag en feestdagen: tussen 07.00 02.00 uur. Telefoonnummer: 0900 0699.
0900-0699 Regiotaxi Limburg alternatief voor 0900-DUUR.
Hoe kan ik gebruik maken van de regiotaxi? Veelgestelde vragen Dienstverlening Gemeente Landgraaf.
HOME Veelgestelde vragen Hoe kan ik gebruik maken van de regiotaxi? Hoe kan ik gebruik maken van de regiotaxi? FAQ / Hoe kan ik gebruik maken van de regiotaxi? De regiotaxi vormt een onderdeel van het openbaar vervoersysteem van Limburg.
Omnibuzz Limburg Omnibuzz Limburg Wmo Wijzer.
Omnibuzz is de organisatie, die namens uw gemeente toezicht houdt op uw vervoer. Omnibuzz draagt onder andere zorg voor het maken van uw vervoerspas, het goed functioneren van de Taxipoints en het aannemen van uw klachten over doelgroepenvervoer in Limburg. Het vervoer zelf wordt regionaal verzorgd door gecontracteerde vervoersbedrijven. Indicatie of verwijzing noodzakelijjk. Toelichting indicatie of verwijzing. Als de gemeente een toewijzing geeft voor het zogenaamde Collectief Vraagafhankelijk Vervoer CVV op grond van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning Wmo, krijgt u een speciale pas en kunt u binnen de regio 5 zones reizen via Omnibuzz tegen gereduceerd tarief. Spelregels over afstanden en tijden. Voor een maatwerkvoorziening in de vorm van CVV betaalt u geen eigen bijdrage via het CAK. Wel betaalt u aan de chauffeur een gereduceerd zonetarief van 065, voor de gemaakte reis. De nieuwe website waarop u vanaf 11 december 2016 alle belangrijke informatie kunt vinden is: www.omnibuzz.nl. Het telefoonnummer voor de ritreservering: 0900 06 99.
Regiotaxi: Voordelig met de regiotaxi van deur naar deur Alleszelf.nl.
De regiotaxi is meestal een geschikt alternatief. Terwijl een gewone taxi u rechtstreeks van deur naar deur brengt, neemt de regiotaxi soms een omweg, omdat u een deel van de rit samen met anderen reist. Daarom wordt de regiotaxi ook wel deeltaxi genoemd, of het AOV Aanvullend Openbaar Vervoer.
Omnibuzz regelt Wmo-vervoer in Limburg Gemeente Maastricht. Omnibuzz regelt Wmo-vervoer in Limburg Gemeente Maastricht.
1 december 2016. Vanaf 11 december verzorgt Omnibuzz namens 32 Limburgse gemeenten het vervoer op maat. Omnibuzz is de opvolger van Regiotaxi. De afgelopen weken hebben alle klanten van Omnibuzz en Regiotaxi Limburg informatie ontvangen over het regiotaxivervoer vanaf 11 december.

Contacteer ons