Zoeken naar regiotaxi limburg telefoonnummer

 
regiotaxi limburg telefoonnummer
Home Omnibuzz, maatwerk in vervoer.
Doe u zelf en ons een plezier en sla het nieuwe telefoonnummer van de Klantenservice 0900 33 10 550 op in uw voorkeurnummers. Verwijder eventuele andere nummers die u van Omnibuzz of Regiotaxi Limburg heeft van voor de nieuwe organisatie.
taxi tongeren
Zorgvervoer Limburg B.V. Home.
Zorgvervoer Oostelijke Mijnstreek. Rit aanvragen / formulier. Rit aanvragen / formulier. Rit aanvragen / formulier. Welkom op de website van Zorgvervoer Limburg B.V. Zorgvervoer Limburg is een overkoepelende organisatie van regionale zorgvervoerders cq TX gecertificeerde taxivervoerders in Limburg met zelfstandige vestiginge.
bmi berekenen
Omnibuzz Limburg Omnibuzz Limburg Wmo Wijzer.
Omnibuzz is de organisatie, die namens uw gemeente toezicht houdt op uw vervoer. Omnibuzz draagt onder andere zorg voor het maken van uw vervoerspas, het goed functioneren van de Taxipoints en het aannemen van uw klachten over doelgroepenvervoer in Limburg. Het vervoer zelf wordt regionaal verzorgd door gecontracteerde vervoersbedrijven. Indicatie of verwijzing noodzakelijjk. Toelichting indicatie of verwijzing. Als de gemeente een toewijzing geeft voor het zogenaamde Collectief Vraagafhankelijk Vervoer CVV op grond van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning Wmo, krijgt u een speciale pas en kunt u binnen de regio 5 zones reizen via Omnibuzz tegen gereduceerd tarief. Spelregels over afstanden en tijden. Voor een maatwerkvoorziening in de vorm van CVV betaalt u geen eigen bijdrage via het CAK. Wel betaalt u aan de chauffeur een gereduceerd zonetarief van 065, voor de gemaakte reis. De nieuwe website waarop u vanaf 11 december 2016 alle belangrijke informatie kunt vinden is: www.omnibuzz.nl. Het telefoonnummer voor de ritreservering: 0900 06 99.
dansschool
Omnibuzz regelt het Wmo-vervoer in Limburg.
Omnibuzz regelt het Wmo-vervoer in Limburg. Omnibuzz verzorgt namens 32 Limburgse gemeenten het doelgroepenvervoer in het kader van de Wmo. Omnibuzz is de opvolger van Regiotaxi. Omnibuzz zorgt voor uw vervoer, uw vervoerspas, het goed functioneren van de taxipoints en de afhandeling van eventuele klachten.
luchthaven taxi limburg
0900-0699 Regiotaxi Limburg alternatief voor 0900-DUUR.
Omnibuzz regelt Wmo-vervoer in Limburg Gemeente Maastricht. Omnibuzz regelt Wmo-vervoer in Limburg Gemeente Maastricht.
1 december 2016. Vanaf 11 december verzorgt Omnibuzz namens 32 Limburgse gemeenten het vervoer op maat. Omnibuzz is de opvolger van Regiotaxi. De afgelopen weken hebben alle klanten van Omnibuzz en Regiotaxi Limburg informatie ontvangen over het regiotaxivervoer vanaf 11 december.
bomen planten vitesse 08 regiotaxi limburg telefoonnummer.
Telefoonnummer: 0900 0699. 0900-0699 Regiotaxi Limburg alternatief voor 0900-DUUR. Hoe kan ik gebruik maken van de regiotaxi? Veelgestelde vragen Dienstverlening Gemeente Landgraaf. HOME Veelgestelde vragen Hoe kan ik gebruik maken van de regiotaxi? Hoe kan ik gebruik maken van de regiotaxi?
Doelgroepenvervoer.
Alle klanten zowel van Omnibuzz als Regiotaxi Limburg hebben persoonlijk informatie ontvangen over het regiotaxivervoer vanaf 11 december 2016. Via de post heeft u een nieuwsbrief en een informatiefolder ontvangen. Meer informatie vindt u ook op www.omnibuzz.nl. Op de website van Omnibuzz kunt u ook de digitale nieuwsbrief vinden die Omnibuzz maakt over het doelgroepenvervoer. Zie deze pagina. Ritten reserveren, ritten annuleren, te laat meldingen, informatie over geboekte ritten. Maandag t/m donderdag: tussen 06.00 24.00 uur. Op vrijdag en zaterdag: tussen 06.00 02.00 uur. Op zondag en feestdagen: tussen 07.00 02.00 uur. Telefoonnummer: 0900 0699.
Limburg.
Arriva Nextbike: het deelfietssysteem van Arriva. Omleidingen stremmingen Limburg. Werk aan het spoor Limburg. Aanvullend vervoer Limburg. Reizen met een beperking in Limburg. Ingeklapt Abonnementen kaartjes. Reizen op saldo Limburg. E-tickets kaartjes Limburg. Reizen met Arriva en NS in Limburg.

Contacteer ons