Meer resultaten voor anoniem bellen politie

 
anoniem bellen politie
Home Meld Misdaad Anoniem.
In een woning aan de Wendeling in Emmen trof de politie op 12 juni een hennepkwekerij aan. De politie kwam de ruim driehonderd planten op het spoor dankzij tips via onder andere Meld Misdaad Anoniem. Grote drugsvondst in Tweede Exloërmond.
wissellijst
Meld Misdaad Anoniem politie.nl.
Soms wilt u iets over een ernstig misdrijf melden zonder dat uw naam bekend wordt. Bijvoorbeeld omdat u de dader goed kent. Of om andere redenen. Dan kunt u melden bij Meld Misdaad Anoniem M. Zo krijgt de politie informatie die zij anders niet zou ontvangen.
ergonomische kruk
Veelgestelde vragen Meld Misdaad Anoniem.
ben je altijd anoniem. Maar ben je ook anoniem voor degene waarover je meldt? Als de politie hem of haar oppakt, gaat deze persoon dan niet aan jou denken? Het antwoord op die vraag is belangrijk voor het kunnen garanderen van jouw anonimiteit. Daarom vraagt de medewerker van M. hier altijd naar. Tijdens het gesprek kan blijken dat je de enige getuige bent van de misstand die je wilt melden. In dat geval maakt M. geen melding op. De melding niet voor M. Is jouw telefoontje bedoeld voor M. of wilde je bijvoorbeeld eigenlijk de politie of de Belastingdienst bellen?
optimise search engine
Ik wil anoniem iets melden politie.nl.
U kunt daar ook iets online melden en toch anoniem blijven. Via Meld Misdaad Anoniem krijgt de politie informatie en kunt u helpen om uw omgeving veiliger te maken. U kunt ook anoniem iets melden bij de politie, bij het Team Criminele Inlichtingen.
Anoniem melden Meld Misdaad Anoniem.
Maar ben je ook anoniem voor degene waarover je meldt? Als de politie hem of haar oppakt, gaat deze persoon dan niet aan jou denken? Het antwoord op die vraag is belangrijk voor het kunnen garanderen van jouw anonimiteit. Daarom vraagt de medewerker van M. hier altijd naar. Tijdens het gesprek kan blijken dat je de enige getuige bent van de misstand die je wilt melden. In dat geval maakt M. geen melding op. De melding niet voor M. Is jouw telefoontje bedoeld voor M. of wilde je bijvoorbeeld eigenlijk de politie of de Belastingdienst bellen?
Melden politie.nl.
Met wie kan ik bellen? Waar meld ik wat? Een melding maakt u zowel via telefoonnummer 0900-8844 als aan de balie van een politiebureau. Natuurlijk kunt u ook een melding maken via de agent op straat en het politie meldformulier. Liever anoniem blijven?
Hoe anoniem is een anonieme tip? EenVandaag.
Dit item op uw eigen site plaatsen. Een anonieme tip aan de politie blijkt niet altijd anoniem te blijven. Zo is deze maand een anoniem gegeven tip in een verdwijningszaak toch met naam en toenaam in een boek terecht gekomen.
Geen Spoed Wel Politie Bel 0906-0400388 090epm, Met Slim Keuzemenu.
Als u een melding wilt maken van een verdachte situatie of persoon kunt u de Meld Misdaad Anoniem telefoonlijn bellen. U hoeft geen persoonlijke informatie te geven als u dit nummer belt. Dit nummer is niet van de politie en elk gesprek wordt afgehandeld door stichting NL Confidential.

Contacteer ons