Meer resultaten voor anoniem politie bellen

 
anoniem politie bellen
Meld Misdaad Anoniem politie.nl.
Soms wilt u iets over een ernstig misdrijf melden zonder dat uw naam bekend wordt. Bijvoorbeeld omdat u de dader goed kent. Of om andere redenen. Dan kunt u melden bij Meld Misdaad Anoniem M. Zo krijgt de politie informatie die zij anders niet zou ontvangen.
wasmachine kopen
Hoe anoniem is een anonieme tip? EenVandaag.
Dit item op uw eigen site plaatsen. Een anonieme tip aan de politie blijkt niet altijd anoniem te blijven. Zo is deze maand een anoniem gegeven tip in een verdwijningszaak toch met naam en toenaam in een boek terecht gekomen.
stropdassen
Melden politie.nl.
Met wie kan ik bellen? Waar meld ik wat? Een melding maakt u zowel via telefoonnummer 0900-8844 als aan de balie van een politiebureau. Natuurlijk kunt u ook een melding maken via de agent op straat en het politie meldformulier. Liever anoniem blijven?
unibet inloggen
Veelgestelde vragen Meld Misdaad Anoniem.
ben je altijd anoniem. Maar ben je ook anoniem voor degene waarover je meldt? Als de politie hem of haar oppakt, gaat deze persoon dan niet aan jou denken? Het antwoord op die vraag is belangrijk voor het kunnen garanderen van jouw anonimiteit. Daarom vraagt de medewerker van M. hier altijd naar. Tijdens het gesprek kan blijken dat je de enige getuige bent van de misstand die je wilt melden. In dat geval maakt M. geen melding op. De melding niet voor M. Is jouw telefoontje bedoeld voor M. of wilde je bijvoorbeeld eigenlijk de politie of de Belastingdienst bellen?
Contact politie.nl.
079 345 89 99 gebruikelijke belkosten, op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur. Lees meer over Team Criminele Inlichtingen. Meld Misdaad Anoniem. 0800 7000 gratis. Meld Misdaad Anoniem is geen onderdeel van de politie. U vindt de politie ook op.
Home Meld Misdaad Anoniem.
De vondst heeft een gesc. Politie ontmantelt hennepkwekerij in Den Haag. De politie ontmantelde op 10 april een hennepkwekerij in een schuur aan de Mandarijnstraat in Den Haag. Dit gebeurde mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem.
Anoniem melden Meld Misdaad Anoniem.
Maar ben je ook anoniem voor degene waarover je meldt? Als de politie hem of haar oppakt, gaat deze persoon dan niet aan jou denken? Het antwoord op die vraag is belangrijk voor het kunnen garanderen van jouw anonimiteit. Daarom vraagt de medewerker van M. hier altijd naar. Tijdens het gesprek kan blijken dat je de enige getuige bent van de misstand die je wilt melden. In dat geval maakt M. geen melding op. De melding niet voor M. Is jouw telefoontje bedoeld voor M. of wilde je bijvoorbeeld eigenlijk de politie of de Belastingdienst bellen?
Hoe doe ik aangifte bij de politie? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Soms kunt u bij de politie aangifte doen zonder dat uw adres in de aangifte staat. In heel uitzonderlijke en bedreigende gevallen kunt u anoniem aangifte doen. U kunt wel anoniem melding maken van een misdrijf. Bel dan met de meldlijn van Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Waar kun je huiselijk geweld anoniem melden? vraaghetdepolitie.nl.
De politie: 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem: Anoniem een melding maken van huiselijk geweld? Bel 0800-7000 of meld misdaad anoniem via internet. Wat is kindermishandeling? Waar kun je huiselijk geweld anoniem melden? Wat doet de politie bij huiselijk geweld of kindermishandeling?

Contacteer ons